Karacabey’in Uğur’una inananlar kazandı

Karacabey’in Uğur’una inananlar kazandı
Karacabey Uğur Dershaneleri Kurucusu Mehmet Yıldız, ÖSS yerleştirmelerinde öğrencilerinin tamamına yakınının başarılı olduğunu duyurdu.
Yıldız, dershane olarak modern eğitim anlayışıyla ÖSS yerleştirmelerinde zirve yaptıklarını belirtti.Yıldız, “Öğrencilerimizin ÖSS’de Karacabey birinciliği ile birlikte birçok dereceye imza attı. Öğrencilerimizin derece yapmasından çok asıl başarı, istedikleri üniversiteyi ve
istedikleri bölümü kazanmış olmalarıdır. Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi olarak, gençlerimizi üniversiteye hazırlarken, çağa uygun modelleri ve programları geliştirme konusunda kendi içimizde başlattığımız yarışı tüm hızımızla sürdürdük.
Gençlerimizi hayallerine kavuşturduk. Uğur Kariyer Merkezi’nin öğrencilere uyguladığı Eğilim Testi ile yeteneğine uygun, bilinçli tercih yapmalarına yardımcı olduk. Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile öğrencilerimizin sınavlarda daha da başarılı olacağına inanıyoruz. Kişiye özel eğitim anlayışımızın meyvelerini aldık. Bu yılki yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimizin yüzde 72’si hayallerindeki üniversiteye yerleşti. Türkiye genelinde yerleştirme oranı yüzde 10 seviyesindeyken, yüzde 72’lik başarı bizi tekrar gururlandırdı. Bu rastlantı değil, eğitim anlayışımızın ve kalitemizin tescilidir. Bu başarımız doğal olarak kayıtlarımıza da yansıdı. Kontenjanlarımızın yüzde 95’i doldu. OKS gruplarımız tamamen doldu. Bize güvenen veliler ve öğrencilere başarı çıtamızı daha da yukarılara çıkaracağımızı belirtmek istiyorum. Tüm öğrenci velilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.