Karacabey’in sporda başarıları sürüyor

• Karacabey Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uluabatlı Hasan Okçuluk Kulübü, 5. Türk Dünyası Ata Sporları buluşması kapsamında düzenlenen Keles Kocayayla Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvasından 2 ödülle döndü. Turnuvanın Yıldız Kızlar kategorisinde 1. ve 2.liği Karacabeyli sporcular elde etti.

Karacabey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Uluabatlı Hasan Okçuluk Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde, Keles Kocayayla’da gerçekleştirilen 5. Türk Dünyası Ata Sporları buluşması kapsamında yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvasında, Yıldız Kızlar kategorisinde 1. ve 2.liği Karacabeyli sporcular kazandı.

Turnuvada Betül Güneş 1. olurken, Şevval Baltacı ise 2.liği elde etti.

Spor Karacabey’e değer katıyor

Önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden sporcular ve antrenörleri, sporun Karacabey’e her anlamda değer kattığına dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ali Özkan da genç sporcuları ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik ederken, spora yönelik yapılan yatırımların her alanda başarılı sonuçlar vermesinden dolayı duydukları gururu ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.