Karacabey’de toplu sünnet şöleni

Çocuklar toplu sünnet şöleninde gönüllerince eğlendi

• Karacabey Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, bu yıl da ailelerin ve çocukların ilk mürüvvet heyecanıyla geçti. Atatürk Kültür Parkında gerçekleşen sünnet şöleninde, 101 çocuk aileleriyle birlikte düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.

Karacabey Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, bu yıl da ailelerin ve çocukların ilk mürüvvet heyecanıyla geçti.

Atatürk Kültür Parkında gerçekleşen sünnet şöleni programına, 101 çocuk aileleriyle birlikte katıldı.

Düzenlenen programda; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Nurettin Arif Kurtulmuş ve Tarık Akman ile AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan yer aldı.

Mutluluk duyduk

Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan programda, daha sonra çocuklar için düzenlenen bando gösterisi yer aldı. Programda konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geleneksel sünnet şöleninde her yıl renkli görüntüler yaşandığını ve miniklerin bu ilk mürüvvetlerine aileleriyle birlikte ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Büyükşehir Başkan Vekili Yıldız da emeği geçenleri tebrik ederek, şölenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doyasıya eğlendiler

Sünnet şöleni kapsamında düzenlenen bando gösterisinde, birbirinden renkli şarkılar eşliğinde verilen konserde minikler sahnede doyasıya eğlenme imkanı buldu.

Daha sonra balon gösterisi ile devam eden program, illüzyon gösterisi ve jonglör gösterisi ile devam etti. Sünnet olan çocuklar, aileleriyle birlikte doyasıya eğlenme imkanı buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.