Karacabey’de gündem altyapı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner ile makamında bir araya geldi.

• Gerçekleşen görüşmede, ilçede devam eden altyapı çalışmaları değerlendirilirken, Başkan Özkan tarihi altyapı çalışmalarının önemine bir kez daha vurgu yaparak, “Bundan sonra altyapı ile alakalı sorunlar çok uzun yıllar ortadan kalkmış olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Karacabey’in geleceğine katkı sağlayacak altyapı çalışmaları hız kesmiyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner ile makamında bir araya geldi. Görüşmede, müteahhit firma yetkilisi Murat Altınbaş da yer aldı.

Sanayide de altyapı sorunu çözülüyor

Haritalar üzerinden mahalle mahalle, hatta sokak sokak çalışmaları teyit ettiklerini belirten Başkan Özkan, “İçme suyunda bu zamana dek %60 mesafe kat edildi. Şu anda 2. etap çalışmalarını daha güçlü şekilde başlatıyoruz. Yıllardır ilçe sanayisinin adeta kangreni olmuş altyapı sıkıntısını kökten çözmek için de düğmeye bastık. Sanayi esnafımızın bu yönde büyük beklentisi vardı. Bu kapsamda yaptığımız görüşmelerde bunu sıklıkla dile getirdik ve nihayetinde yağmursuyu şebekesinin yenilenmesi yapılacak. Kanal ve içme suyu ile birlikte sanayi sitesinde de problemler artık tarihe karışacak” dedi.

Süreç hızlanıyor

Özkan, Karacabey’de altyapı çalışmaları kapsamında süren kanal imalatlarında 4 farklı noktada çalışmaların yürütüldüğünü de belirtirken, içme suyu şebekelerinde süren çalışmalarda da artık 4 farklı ekibin çalışacağını ve bununla birlikte hem sürecin hızlanacağını hem de uygun hava koşullarının maksimum değerlendirileceğini ifade etti. İlçede süren çalışmaların oranlarından da bahseden Başkan Özkan, içme suyu çalışmalarının %60 oranını bulduğunu, kanalizasyon ile yağmursuyu hatlarının da %32 oranında tamamlandığını sözlerine ekledi.

“Altyapıda tabiri caizse bayır aşağı süreç başladı”

Belediye Başkanı Ali Özkan, içme suyunun %60 oranlarına ulaşmasıyla birlikte “Tabiri caizse bayır aşağı süreç başladı” yorumunda bulundu.

Özkan son olarak, “Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Alinur Aktaş’a, BUSKİ Genel Müdürümüz Güngör Gülenç ve mesai arkadaşları ile BUSKİ Karacabey Şube Müdürümüz Koray Şahiner’e, bu değerli proje için teşekkür ediyorum. Her türlü koşulda hizmeti aksatmamak için titizlikle çalışan gerek müteahhit firma ile BUSKİ çalışanlarına da ilçe halkımız adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.