Karaca coştu: 5-1

Karaca coştu: 5-1
*Karacabeyspor, Hüseyin Topçu’un göreve başlamasıyla kabus dolu günleri geride bıraktı. Topçu, Mavi-Siyahlılarla çıktığı ilk maçta Yenişehirspor’u 5-1 devirerek, rakiplerine göz dağı verdi.  Yenişehir galibiyeti ile kendine gelen Karacalar, grup liderliği için umutlarını tazeledi.
Karacabeyspor, ligdeki üçüncü maçında deplasmanda Yenişehir Belediyespor’u 5-1 yenerek kendine geldi.
 Geçtiğimiz hafta sahasında Boschspor’a talihsiz bir şekilde mağlup olan mavi-siyahlılar deplasmanda oynadıkları Yenişehir maçıyla kendilerini affettirdi.
 Maça Fatih, Hasan, Ahmet, Onur, Mehmet, Berkant, Hakan, Yasin, Cumali, Tacettin ve Emre ilk on biriyle başlayan Karacabeyspor, ilk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koydu ve 5. dakikada penaltıdan Tacettin’in attığı golle 1-0 öne geçti.
 Golü bulan mavi siyahlılar ataklarını sıklaştırdı. 20.dakikada Berkant’la durumu 2-0’a getiren Karaca, 30.dakikada Yenişehir defansı topu elle kesince hakem yeniden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren kaptan Cumali deplasmanda farkı 3’e çıkardı.
 32.dakikada sakatlanan Onur’un yerine oyuna giren Tolgahan 42.dakikada attığı golle durumu 4-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
 İkinci yarıda da oyunun hakimi olan Karacabeyspor’lu futbolcular sürekli gol aradı. Gelişen ataklar neticesinde 80.dakikada Tolgahan kendisinin ikinci golünü atarak skoru 5-0 yaptı.
 83.dakikada Karacabeyspor defansının bir anlık anlaşmazlığını iyi değerlendiren ev sahibi Yenişehirspor şeref sayısını buldu. Deplasmanda rakibini güzel bir futbolla farklı yenen Karacabeyspor’u  Yenişehir taraftarları alkışladı.
 Bu sonuçla 6 puanla ikinci sıraya yükselen Karaca, önümüzdeki hafta pazar günü M.Fehmi Gerçeker stadında Duaçınarı ıle karşılaşacak.
 Karacabeyspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Hüsnü Topçu, oynanan futboldan memnun kaldığını belirterek, futbolcularını kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.