“Kamyon Çetesi”ne darbe!

Karacabey’de 100 bin lira değerindeki hacizli kamyonu 4 bin liraya alıp, parçalara ayırarak satmak isteyen 3 kişi yakalandı.
       İstanbul’da yaşayan Süleyman K., 34 YHC 53 plakalı kamyonunun vergi borçlarından dolayı hacizli duruma düşmesi üzerine aracını 1 hafta önce TEİAŞ Avcılar Şubesi 2. Müdürü E.İ.’ye verdi.
       Daha sonra E.İ. hacizli kamyonu 4 bin TL’ye Özcan Ö.’ye sattı. Özcan Ö., 24 Haziran günü arkadaşı Murat E.’yi arayarak, bir kamyon satın aldığını ve parçalayarak satmak istediğini söyledi. İki arkadaş, Denizli Sanayi Sitesi’ne giderek, kamyonun 18 bin TL’lik damperini N.Ç.’ye 3 bin TL’ye verdi.
       Özcan Ö. ve Murat E., daha sonra kamyonun diğer parçalarını da satmak üzere yanlarına aldıkları Ercan B. isimli arkadaşlarıyla Karacabey Sanayi Sitesi’ne geldi.
Bu arada Süleyman K., İstanbul polisine başvurup, kamyonunun çalındığını ileri sürdü. Çalıntı kamyon polis tarafından Karacabey Sanayi Sitesinde bulunurken, Murat E., Ercan B. Ile Özcan Ö. gözaltına alındı.
       Yapılan inceleme sonunda Süleyman K.’nin çalındığını iddia ettiği kamyonun, aracı vasıtasıyla 4 bin TL’ye satıldığı ortaya çıktı. Süleyman K.’nin sigortadan para almayı düşündüğü iddia edildi. Polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi adliyeye gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.