KAL’dan türkü ziyafeti

Karacabey Anadolu Lisesi’nin düzenlediği Geleneksel 3. Sanat Gecesi, sanatseverlerin akınına uğradı.
“Bir Bahar Akşamı Şiir ve Türkü Gecesi”nde Anadolu Lisesi öğrencileri izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki programa Kaymakam Dursun Balaban, Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra, daire amirleri, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Karacabey Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya, öğrencilerinin hazırladığı geceye katılan herkese teşekkür etti. Kaya, etkinliklerinin tüm hızıyla süreceğini belirtti.
Sunuculuğunu Selin Yıldız’ın yaptığı Geleneksel 3. Sanat Gecesi’nde KAL’lı öğrenciler şiir, şarkılarla konukları mest etti.
Müzik Öğretmeni Gülsen Demir yönetiminde koro halinde söylenen türküler sanatseverlere keyifli bir bahar akşamı yaşattı.
Değişik yörelere ait türküleri seslendiren koro, halk müziği konseriyle konuklardan büyük alkış aldı.
3. Sanat Gecesi’nde sahne alan isimler, İbrahim Hakkı Karabayır, Merve Seyrek, Hüseyin Adak, Rümeysa Kula, Bilge Lenger, Fatma Betül Güngör, Gerizler Başı, Merve Doğruer, Burcu Duymaz, Serpil Yıldız, Bircan Düzen, Ezgi Karaokur, Fatma Betül Güngör, Gökay Gökçe, Gizem Özmen ve Türkü Korosu seslendirdikleri şiir ve türkülerle büyük beğeni kazandı.
Gece sonunda 3. Sanat Gecesi’nin düzenlenmesinde emeği geçen Müzik Öğretmeni Gülsen Demir ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni M. İkbal Suman’a organizasyonda gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.