İzmir Yolu’nda mini terminal

“ELİT Dinlenme Tesisleri” göz kamaştırıyor.
İzmir Yolu’nda mini terminal
*Karacabey-İzmir Yolu’nda faaliyet gösteren “ELİT Dinlenme Tesisleri”ndeki Restoran ve Düğün Salonu yeniden restore edilerek hizmete girdi.
*Tesis bünyesinde hizmet vermeye başlayan “Mini Terminal” ve ücretsiz servis olanağı Karacabeylilerin büyük ilgisini çekti.
Karacabey Çatrağı İzmir yolu üzerindeki “Elit Dinlenme Tesisleri” yenilenerek hizmete açıldı.
Tesis bünyesinde açılan “Mini Terminal” sayesinde İzmir Yolu’nda araç beklerken sıkıntı yaşayan yolcuları da rahatlattı.
İşletme sahibi Uğur Durak, İmaret Camii’ne kadar giden ücretsiz servisle Karacabeylileri sıcakta-soğukta yollarda kalmaktan kurtarmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Durak, “Ücretsiz servislerimiz 17.0002.00 saatleri arasında Atatürk Bulvarı üzerinden İmaret Camii’ne kadar ulaşım sağlamaktadır. Servislerimiz tüm halkımıza açıktır. Karacabeyliler yazın sıcağında, kışın ayazında, ıssız bir bölgede saatlerce araç bekleme çilesinden ve tehlikesinden kurtulmuş oldular. Şehir içine düzenlediğimiz ücretsiz servis olanağının yanı sıra 24 saat taksi hizmeti de verilmektedir. Tüm Karacabeylileri tesislerimizde ve düğün salonumuzda ağırlamaktan mutlu olacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.