İslam zirve yarışını sürdürüyor

İslam zirve yarışını sürdürüyor
*Karacabey’den gelen seyircilerin desteğiyle Popstar’daki zirve yürüyüşünü sürdüren İslam, Armağan Çağlayan tarafından yeni fenomen olarak yorumlandı. Bülent Ersoy’dan musıki dersi alacak olan İslam, Popstar’ın yeni yıldızı.
Star Tv’de yayınlanan ve izleyici rekorları kıran Popstar Alaturka yarışmasında önceki akşam İslam Arslan zirve yarışında ikinci oldu.
Arslan, Zonguldak yöresine ait Ahmet Yamacı’nın derlediği “Karadır kaşların ferman yazdırır” isimli parçayla iyi bir performans sergileyerek haftayı ikinci kapattı.
Armağan Çağlayan’ın, “Tarzın ve sesinle Türkiye’de yeni bir fenomen olacaksın” sözleriyle üstün performansından dolayı İslam Arslan’a 10 tam puan verdi. Çağlayan’dan sonra söz alan Bülent Ersoy da “Elemelerde bize bir söz verdin. Türk Sanat Musıkisi’nden eserler okuyacaktın. Haftaya sanat müziğinden bir eser okumanı istiyorum. Sana verdiğimiz destekten dolayı karşımıza çıkanlara okudu da hak etti diyelim. Bizi elalemin önünde mahçup etme. Çok güzeldi. Benim paçamı bırakma sana kurs vereceğim” diyerek 10 tam puan ve açık destek verdi. Daha sonra söz alan Orhan Gencebay, İslam Arslan’a 9 puan verdi. Son olarak söz alan jüri üyesi Ebru Gündeş de çok etkilendiğini ve beğendiğini söyleyerek 9 puan verdi.
Jüriden 38 puan olan İslam Arslan, SMS’lerden aldığı % 16 oy oranıyla haftanın ikincisi olarak geceyi bitirdi.
Armağan Çağlayan İslam’ın baldızı Gülseren Örs’ü sahneye çağırarak bol bol göbek atarak geçeye renk kattı. İslam’ı desteklemeye Karacabey’den dört otobüs seyirci Popstar’a gitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.