İşgalden kurtulduk ancak susuzluktan bir türlü kurtulamadık

İşgalden kurtulduk ancak susuzluktan bir türlü kurtulamadık
Karacabey’in Yunan işgalinden kurtarılışının 85. yıldönümü baştan savma etkinlikle kutlanırken, dün çeşmelerden su akmaması özellikle ev kadınlarının büyük tepkisine neden oldu.
Sık sık meydana gelen su kesintileri nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten ev kadınları, Ramazan’a girerken ve Karacabey’in kurtuluş gününde böyle rezaletle karşılaşacaklarını hiç düşünmediklerini dile getirdiler.
Belediyeyi sert bir dille eleştiren vatandaşlar, “Ergün Koç’un ikide birde Türkiye’nin en ucuz su kullanan ilçesiyiz diyerek her yıl zam yapmasını çok iyi beceriyor. Gün geçmesin ki gazetelere demeçler vererek, Yeni kuyular açtırdık. Karacabey’de susuzluk yaşanmayacak diyor. Kimi kandırıyor? Bu ciddiyetsizlik değil de nedir? Hazırlıksız yakalanan Belediye, anonslarla su kesintisi yapılacağını duyurarak halkla dalga mı geçiyor? Bunlara son verilmelidir” diye yakındılar.
Kurtuluş günü, Ramazan’a girerken yaşanan su kesintisini Belediye’nin büyük sorumsuzluğu olarak değerlendiren Karacabey halkı, Ergün Koç’un gazetelere demeçler vererek bol bol övündüğünü ancak, başkanlık koltuğundan otururken sorumluluklarını çabuk unuttuğunu ileri sürdüler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.