İşçi Partisi’ne köylerde yoğun ilgi

İşçi Partisi’ne köylerde yoğun ilgi
İşçi Partisi Bursa Milletvekili adayları Cengiz Şentürk, Rıfat Narhın ve Recep Alpay Mustafakemalpaşa ve Karacabey köylerini dolaşarak seçmenlerden oy istediler.
Karacabey ve Mustafakemalpaşa İlçe Örgütlerinin birlikte organize ettikleri köy gezileri cumartesi ve pazar günü sürdü.
Cumartesi günü Ovaazatlı, Tepecik, Yeşilova, Ormankadı, Kumkadı, Ayazköy, Karaoğlan, İncilipınar, Bakırköy, Dağkadı, Çavuşköy, Danişment ve Tophisar köylerini ziyaret eden İşçi Partililer pazar günü de; Tatkavaklı, Güllüce, Ocaklı, Koşuboğazı, Çeltikçi, Durumtay, Ovaesemen, Beylik, Hamidiye, İsmetpaşa, Akhisar, Sultaniye ve Sarıbeyler köylerine konuk oldular.
Köylerde yakın ilgiyle karşılaşan İşçi Partililer halkın sorunlarını dinlediler.
İşçi Partisi Milletvekili adayları Cengiz Şentürk, Rıfat Narhın ve Recep Alpay Türkiye’nin ve çiftçinin sorunlarının aynı olduğunu, Amerikan politikaları, Avrupa Birliği politikaları ve IMF politikalarının Türkiye’yi dize getirme politikaları olduğunu belirterek;
“Ya Amerika, Avrupa Birliği ve IMF politikalarına teslim olmuş öteki partiler; ya da gücünü milletten alan, Milli Hükümet Programıyla seçmenin karşısına çıkan İşçi Partisi. Seçimde bir çok parti yok, iki taraf var. Birinci taraf Amerikancı, Avrupacı ve IMF’ci taraf. İkinci taraf ise Milletten yana olan taraf. İşçi Partisi milletten yana taraf olduğunu açıkladı. Karar milletin” diye konuştular.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.