Hizmet yağmuru yaşanacak!

Hizmet yağmuru yaşanacak!
Karacabey Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Yüksel Aza, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, vaatleriyle ilgili bilgiler verdi.
Gazi Mahallesi’ni yeniden yapılandıracağının sözünü veren Yüksel Asa, kadın eliyle nelerin yapılabileceğini göstereceğini kaydetti.
Mahallede eksikliği duyulan dört ayrı yere çocuk parkı yapılacağını belirten Asa, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzat tutmak için spor alanları yapacağız. Yoksul, engelli, yaşlı ve muhtaçlara tahsis edeceğimiz araçlarla hastaneye götürüp, ilaçlarını alacağız. ‘Sevgi Giyim’ adı altında bir mağaza kurarak, halkımızdan kullanılabilir nitelikteki gelinlik, sünnetlik, giyecek, bebek arabası, okul önlüğü, çanta, sözlük, ansiklopedi ve eş eşyaları gibi malzemeleri toplayarak, haftanın belirli günlerinde ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Belediye ile koordineli çalışarak, muhtarlık hizmet binamızı yenileyeceğiz. Kurban kesim bölümleri oluşturacağız. Özellikle ev temizliği konusunda iş ve işçi arayan bayanlarımıza aracılık edeceğiz. Kimseyi mağdur etmeden, küçük düşürmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gazi Mahallesi’nde bir ilki gerçekleştirerek bayan bir muhtar seçmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Hizmeti halkımızın ayağına getireceğiz” dedi.
Muhtar Adayı Yüksel Asa, azaları; Ali İhsan Aydın, Burhan Yıldırım, Recep Keskin ve Asuman Karakaşla birlikte Gazi Mahallesi’nde görülmemiş daha birçok projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.