HEM’li kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi (HEM), pandeminin gölgesinde geçen 2020-2021 eğitim öğretim yılı içinde açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru eserleri görücüye çıkardı.

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi tarafından “1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Sevgi Yolu’nda düzenlenen etkinlikte, öğretmen ve kursiyerlerin özenle hazırladığı eserler açılan stantlarda görücüye çıktı.

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, okul müdürleri, öğretmenler ve kursiyerlerin katıldığı etkinlikte konuşan HEM Müdürü Ramazan Özyaman, “Hayat Boyu Öğrenme’nin vazgeçilmezi olan Halk Eğitimi Merkezleri, her yaştan insana ilgi alanlarına yönelik olarak günümüz ihtiyaçlarına uygun eğitimin verildiği kurumlardır. Bugün burada Halk Eğitimi Merkezi’mizde bir eğitim öğretim yılı boyunca açmış olduğumuz kurslarımızın yılsonu sergilerinin açılışı için toplanmış bulunmaktayız.

Bu yıl pandemi dolayısıyla kursiyer sayımız azdı. Fakat buna rağmen öğretmenlerimiz az sayıda kursiyerler olsa da ellerinden gelenin en iyisini yaparak, yine el emeği göz nuru eserlerini sizlerin huzuruna sundular. Hepsini teşekkür ediyorum.

Öte yandan bu yıl, 77’si Mesleki ve Teknik, 15’i Okuma Yazma ve 26’sı Genel olmak üzere açtığımız 118 kursumuzda 1853 kursiyere eğitim verilmiştir. Sloganımız; ‘Her zaman, her yerde ve herkes için eğitim’ olup, bizlere destek veren ve katkı sunan herkese teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve katılımcılar, açılan stantları dolaşarak, HEM öğretmenleri ve kursiyerlerinin hazırladığı birbirinden güzel eserleri inceleme fırsatı buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.