‘Hayırda Yarış’ kermesi büyük ilgi gördü

Karacabey İmam Hatipliler Derneği (KİHMED), geçtiğimiz Pazartesi günü ‘Hayırda Yarış Kermesi’ düzenledi. Törenle açılan kermes 3 gün boyunca yoğun ilgi gördü.
Pazaryeri Öktemler Camii (Balık Hali) karşısındaki kermes açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, İlçe Emniyet Müdürü Arif Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
‘Hayırda Yarış Kermesi’ne ilgi gösteren herkese teşekkür eden KİHMED Başkanı Zeki Demir, “3 gün süren kermesimize destek veren hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kermesimizden toplanan gelir, ihtiyaçlı öğrencilere ve yoksul ailelere gidecek. Karacabey’de KİHMED adına yaptığımız birlik ve beraberlik içerisindeki böylesine güzel organizasyonları arttırmayı hedefliyoruz. Amacımız yardıma muhtaç öğrenci ve ailelere destek olmak ve KİHMED’imizi daha iyi tanıtmak. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. KİHMED olarak gayemiz, devlet, millet ve STK’larla birlikte hareket ederek ilçemize faydalı işler yapmaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.