Gross’dan asılsız söylentilere açıklama

Ticari ahlaksızlık yeşertiliyor
Karacabey’de iki şubesiyle faaliyet gösteren Bandırma Groos’u satın alan Happy Center Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altun kendileriyle ilgi söylentilerin etik olmadığını ve topluma ticari ahlaksızlık şırıngalandığını söyledi.
Happy Center Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altun, Groos Market-ler Genel Müdürü Zeki Ersin, Groos Market Satış Müdürü Şükrü Aydın ve Ka-racabey Şube Müdürü Levent Ergün Karacabey’de bir dizi ziyaretler yaptı.
Gazetemizi de ziyaret eden Altun ile Ersin aslı-astarı olmayan söylentilerle toplumsal barışın zedelenebileceğine dikkat çekti.
Gıda sektöründe 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve asılsız iddialarla halkın içine kin tohumları serpilmek istendiğini ifade eden Altun, “Faaliyet gösterdiğimiz sektörün kendi içinde acımasız kuralları var. Ulus olarak bıçak sırtı sayılabilecek bir döneme girdik. Yıllardır İstanbul gibi ticari şartların çok ağır yaşandığı bir yerde çalışıyoruz. Yaşamım süresince böyle çirkin bir karalama politikası görmedim. Ortaya atılan iftiralarda Leyla Zana’yla akraba ve ortak olduğum söyleniyor. Bu iddiaların sahipleri ellerinde belge varsa ortaya çıkıp dürüstçe konuşsun. Kapalı kapılar ardında dedikodu üreterek rant peşinde koşmasın. Bandırma Groos 11 yıldır bölgede faaliyet gösteren saygın bir kuruluştur. Büyüyen ekonomide firmaların birbirleriyle ortaklık yapmaları ve pazar paylarını arttırmak istemeleri kadar doğal bir şey yok. Bu birleşmeden rahatsız olan bazı çevreler yaşanan terör olaylarından kendisine çıkar sağlamaya çalışıyor. Bölge de yayınlanan gazetelerde çok eskiden ailece çekilmiş bir fotoğraf yayınlanarak teröristte benzetilmeye çalışıldık. Bir kez daha belirtmek istiyorum Leyla Zana’yla hiçbir ticari ve ailevi bağım yok. Aslen Bitlis’liyim ve Van’da doğdum. Bildiğim kadarıyla Leyla Zana Diyarbakır’lıdır. İddia edildiği gibi aramızda uzaktan yakından en ufak bir ilişki yoktur. Olamaz da. Çünkü biz Türkiye sevdalısıyız. Küçücük bir ilişkimiz kanıtlansın, kendimi asarım” diye konuştu.
Groos Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Zeki Ersin, çirkin iftiralarla bilinçli olarak yıpratılmak istendiklerini belirtti. Ersin, Yaşadığımız terör olaylarından sonra birlik ve bütünlüğümüzü 80’li yıllarda olduğu gibi bozmaya yönelik bir oyun oynanıyor. Terörün istediği de insanların huzurunu, güvenini ve ticaretini bozmak. Sektörümüzde son yıllarda birleşmeler, evlenmeler ve yurt dışına uzanmak isteyenler var. Bunlar da çok doğal. Bandırma ve çevresinde 11 yıldır faaliyet gösterdikten sonra Happy Center’la güçlerimizi birleştirdik. Bu bölgede mağaza açan yeni firmalar iyi bir ivme yakalayamadığı için hoş olmayan karalama politikaları izlemekte. Bu iftiralara yapacağımız kampanyayla cevap vereceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.