Genç Teğmenimiz Karacabey’in gururu oldu

Kara Harp Okulu’nu ikincilikle bitiren Canbolu Mahallesi’nden Osman Ertuğal Karacabey’in gururu oldu.
Genç Teğmenimiz Karacabey’in gururu oldu
*İkincilik Diplomasını Meclis Başkanı Köksal Toptan’ın elinden alan genç teğmenimiz tüm Karacabey’lilerin gurur kaynağı olarak göğsümüzü kabarttı.
Kara Harp Okulu 158. dönem mezunları, geçen hafta Kara Harp Okul Komutanlığı´nda düzenlenen törenle diplomalarına kavuştu. Işıklar Askeri Lisesi Mezunu olan Karacabey Canbolu Mahallesi’nden Teğmen Osman Ertuğal’ın dönem ikincisi olarak mezun olması gurur kaynağımız oldu. Teğmenimiz Osman Ertuğal’a diplomasını TBMM Başkanı Köksal Toptan sundu. Genç Teğmenimiz Osman Ertuğal, gösterdiği üstün başarılar nedeniyle Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı, Genel Kurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı ve Milli Savunma Bakanı tarafından da ödüllendirildi. 3,766 puanla Dönem İkincisi olan Teğmen Ertuğal’ın kıvanç verici başarısı mezun olduğu Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu ve Karacabey Anadolu Lisesi ‘nde de sevinç yarattı.
Karacabey’in tanınmış simalarından Nakliyeci Merhum Mustafa Ertuğal’ın (Mandalı Mustafa) oğlu ve Mevsim Balıkçısı Ahmet Ertuğal’ın kardeşi olan Teğmen Osman Ertuğal’ın büyük başarısı Canbolu mahallesindeki ailesinin ve Karacabey’lilerin göğsünü kabarttı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.