Fenerbahçelilerin100. Yıl coşkusu

Fenerbahçelilerin100. Yıl coşkusu
Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği 100. Yıl Balosu önceki gün görkemli bir şekilde Borsa Lokantası’nda gerçekleşti. Geceye Belediye Başkanı Ergün Koç, Fenerbahçenin efsane futbolcularından Selçuk Yula, Fotospor köşe yazarı Can Akbulutlu, Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Kemal Akbulutlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Şadan Doğan, Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Kurtuluş ve çok sayıda davetli katıldı.
Sarı-lacivertli taraftarlar, geceye katılan Selçuk Yula’ya yoğun ilgi gösterdi. Yulay’la bol bol fotoğraf çektiren taraftarlar imza almayı da ihmal etmedi.
Karacabeyli taraftarlarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirten Yula, “Başkanımız Aziz Yıldırım’da aranızda olmak isterdi. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın kulübü ziyaretini ve Konyaspor maçı nedeniyle aranızda olamayacağını iletmemi istedi. Esad’ın ziyareti iki ülke arasındaki ilişkiler için çok önemli. Kendisinin Fenerbahçe Kulübü’nü ziyaret etmesi onur verici bir olay” diye konuşan Yula, Konyaspor ve Şampiyonlar Ligi’nde PSV Eindhoven’i yenerek çıkışa geçeceklerini iddia etti.
Kosova’dan canlı telefon bağlantısıyla geceye katılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, geceye katılamamasının üzüntüsünü dile getirirken, “Karacabeyli tüm Fenerbahçelileri yürekten selamlıyorum. Daha nice yüz yıllarda başarılarımızın sürmesini canı gönülden arzuluyorum” şeklinde konuştu.
Gecede Selçuk Yula’nın kendisine ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da verilmek üzere plaket takdim edildi. Ardından Can Akbulutlu’ya da gecenin anısına plaket verildi.
Geceye eşleri ile birlikte katılan sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe’nin 100. yılını, marşlar ve şarkılar eşliğinde coşkuyla kutladılar. Kutlama balosunda yapılan çekilişlerde dernek tarafından hazırlanan hediyeler şanslı davetlilere dağıtıldı. Gecenin sonunda kulübün 100. yılı anısına yaptırılan pasta, alkışlar eşliğinde kesildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.