Ertene’den görkemli açılış
Atatürk Bulvarı üzerinde (Eski İş Bankası Yeri) saat 14.00’te gerçekleşen açılışa AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç ile Mustafakemalpaşa ve Karacabey’den çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaliteden ödün vermeden hizmet yelpazesini genişletmeye devam eden Ertene Et ve Et Ürünleri Şarküteri’nin açılışı izdihama neden oldu.
İşletme Sahipleri Mesut Ertene ve Metin Ertene, birbirinden leziz et ve süt ürünlerinin yer aldığı şarküterinin açılışına yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti.
Amaçlarının en kaliteli hizmeti Karacabey halkıyla buluşturmak olduğunu kaydeden Ertene kardeşler, Et ve Et Ürünleri Şarküteri’nde birbirinden leziz piliç markalarını, tavuk mamullerini, sucuk ve tüm et ürünlerinin yanı sıra süt ürünlerini de en taze şekilde müşterilerine sunacaklarını sözlerine ekledi.