Erdek’ten “Ali Şen” geçti

Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği öncülüğünde Erdek, Susurluk ve Manyas Fenerbahçeliler Derneğinin ortaklaşa organize ettiği 'Efsane Başkan' Ali Şen'in Erdek ziyareti muhteşem oldu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Garnizon Komutanı Dr. Dz. Kd. Albay İskender Tunaboylu, Karacabey Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Vapur, Erdek Başkanı Emin Can, Karacabey Dernek Üyeleri Recep Saldız, Hayrettin Dinçer, Necati Gezgin, Şaban Ören, Arda Gürer'in de katıldığı Rıhtım Restaurant'taki 'Onur' yemeği coşkulu geçti.

Onuruna verilen yemeğe katılan Ali Şen'e Erdek Garnizon Komutanı Dr. Deniz K. Albay İskender Tunaboylu bahriyeli şapkası armağan etti. Şapkayı takan Şen, asker selamı verdi.

Fenerbahçeli olmanın ayrı bir duygu olduğunu dile getiren Ali Şen, bu sevginin ölçüsünü ise hiç kimsenin tahmin dahi edemeyeceği kadar büyük olduğunu söyledi. Askerlik döneminde 1960 yılında Erdek'te de görev yaptığını belirten Şen, okul ve askerlik anılarının unutulmadığını da belirtti.

Ali Şen, davetlilere hitaben yaptığı kısa konuşmada ise şöyle dedi: “Din ve kulüp sevgisinin zor anlaşılır olmasına rağmen Fenerbahçe sevgisinin tarifini yapmak zordur. Fenerbahçe'de kardeşlik ve dostluk sevgisi çok önemlidir. 1959′da Balıkesir'de askerlik görevimi yaparken Erdek'e 1960 yılında rahmetli Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Zeytinliadaya'a gelişini hatırlıyorum. O yıldan sonra bakın yıl 2013 olmuş tekrar Erdek'teyim. Aranızda olmaktan da çok mutluyum.”

Şen, bir üye tarafından kendisine yöneltilen, “Aykut Kocaman ile bu iş gider mi?” şeklindeki soruya, “Benim için Fenerbahçe'nin ikinciliği, Galatasaray birinci ise başarı değildir. Ben dördüncülüğü de başarı sayarım, ancak Galatasaray 5. ise sayarım. Aykut Kocaman gibi teknik direktör olarak hizmet edenlerin gönlümde ayrı bir yeri var. Fenerbahçe taraftarı kulübe hizmet edenleri asla unutmaz” dedi.

Ali Şen, bir dernek üyesinin, “Başkanım, kulübe bir el atın” demesi üzerine, “Benim elimi koymama gerek yok. Fenerbahçe içerisinde bu tür insanlar var, onları destekleyin” dedi.

Konuşmalardan sonra Karacabey ve Erdek Fenerbahçeliler Derneği Başkanları, Garnizon Komutanı ve Erdek Belediye Başkanı tarafından verilen armağanları kabul eden Ali Şen, özel yatıyla Erdek'ten ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.