Emre Özsu sevenlerini yasa boğdu

Karacabey Belediyesi’nde çalışan Emre Özsu lavaboda ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Karacabey Belediyesi’nde sözleşmeli olarak çalışan 28 yaşındaki engelli Emre Özsu, ihtiyaç molası için girdiği lavabodan 20 dakika çıkmayınca, mesai arkadaşları tarafından merak edildi.
Lavabonun kapısından seslenilmesine rağmen cevap alınamayınca kilitli olan kapı çilingir marifetiyle açıldı. Emre Özsu’nun hareketsiz olduğunu gören mesai arkadaşları durumu 112’ye ve polise bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Emre Özsu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı haber alarak belediye binasına koşan annesi Karacabey AK Parti Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Filiz Özsu fenalık krizi geçirirken, mesai arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.
Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Emre Özsu’nun cansız bedeninin otopsi için Bursa’ya gönderildiği öğrenildi. Emre Özsu’nun kalp hastası olduğu ve sabah mesaiye geldiğinde babası Ebru Sanatı Öğretmeni Bekir Özsu tarafından yapılan ebru tablolarını arkadaşlarına hediye ettiği öğrenildi.
Özsu’nun otopsinin ardından ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirlendi.
İlçe halkı ve Belediye personeli tarafından çok sevilen, saygılı ve efendi, kişiliğiyle takdir toplan Emre’nin beklenmedik vefatı ilçeyi yasa boğarken, sevenlerini üzdü. Emre Özsu bugün öğle namazına müteakip Emirsultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.