Eğitimciler iftarda buluştu

Eğitimciler iftarda buluştu
Karacabey Türk Eğitim-Sen temsilciliği öğretmenleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluşturdu.
Özcanlar Düğün Salonu’nda önceki gün düzenlenen yemeğe 1 nolu Şube Başkanı Kazım Sarnık, Mehmet Başay, Abit Şenel, Seyit Ali Yaldız, Ahmet Karakaya ve M.K.Paşa Temsilcisi Kamil Karayel, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, şube müdürleri Kadir Tosun, Emin Dingin ve HEM Müdürü İbrahim Çalı, öğretmenler ve eğitim camiası aileleriyle birlikte katıldı.
Gecede konuşan Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Sarnık, uzun yıllardır hükümetlerle toplu görüşme yapıldığını ve son görüşmelerinde anlaşmazlıkla sonuçlandığını belirtti. Sarnık, “ İki dönemdir başbakanlık yapan sayın Erdoğan toplu grev hakkının tanınacağı sözünü verdi. Bunu her zaman anımsatacağız ve bu sözün takipçisi olacağız. Tek başına iktidar, padişhlık değildir” diye konuşan Sarnık, Türk Dil Bayramı’nı kutladığımız haftada Türkiye’de Türkçe haricinde bir başka dille eğitime karşı olduklarını belirterek, “Tükçe giderse Türkiye biter” dedi.
Gecede, sendikaya bağlı olarak görev sürelerini dolduran; Hanife Uzer, Muzaffer Arı, Mehmet Akbaba, Ayşe Çolpanü, Zekeriye Yılmaz, Sami Erkaçal, Şengül Savaş, Süleyman Aslan, Şaban Turan ve Bahri Filcan’a plaketleri verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.