Doğanay’la coşkulu gece

Karacabey Belediyesi’nin her akşam sponsorlar desteğiyle Yeniköy’de sürdüğü 1.Kültür, Sanat ve Ihlamur Festivali, gençlerin gözdesi Doğanay’ın halk konseriyle noktalandı.
Yeniköy’de coşku dolu saatlerin yanında, birlik, beraberlik ve dostluk rüzgarlarının esmesini sağlayan festivalin son akşamında sponsorların isimleri halka açıklandı ve etkinliğe katkıda bulunanlara teşekkür plaketi armağan edildi. Festivale, sponsorluk desteği verenler arasında Balıkçım Restoran, Üstündağ Turizm, Karacabey Ziraat Odası, Özhilal Ltd. Şti. , As Doruk Ltd. Şti., Özkaralar Market, Bandırma Gross Market, Naci Güncü, Erol Güncü, Ümit Varol, Baştaş Ltd. Şti., Bektaş Ltd. Şti., Gün Kuyumculuk, Tunçman Petrol, KHS Ltd. Şti., Taha Yemek Sanayi, Koton Mağazası, Şen Ticaret Ltd. Şti., Özden Kuyumculuk, Berberler ve Kuaförler Odası, Atmaca Market, Prestij Mobilya, Karacabey Sürücü Kursu, Animasyon Grubu Can ve Ekibi, Grup Sisdağı ve Yeniköy Taşıyıcılar Kooperatifi’nin isimleri sayıldı.
Festivalin son gecesinde, Ihlamur Güzeli Nilay Şükün’e destek veren Hilton Kuaför ile Çarşı Mağazası’na teşekkür edilirken, Nilay Şükün’e Şen Ticaret Ltd. Şti. Müdürü Ahmet Şen ile Özden Kuyumculuk firması sahibi Serkan Özden tarafından çeşitli armağanlar verildi.
Plaket töreninin ardından alkışlar arasında sahne alan genç yıldız Doğanay, sahne hakimiyeti ve güzel sesiyle coşku dolu saatlere imza attı. Seyirciyle bütünleşen pop sanatçısının hareketli şarkılarına Yeniköy halkı da eşlik etti. Havai fişek gösterisiyle renklenen festivalin son akşamında Doğanay’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gönlünce eğlenen tatilciler, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un, “ Her yıl farklı bir Karacabey ve Yeniköy-Yeşil, yaşanabilir, modern bir Karacabey” ve “ Bizi izlemeye devam edin.” sözlerinin gerçekleştiğini görmekten memnun olarak evlerine döndüler.
1220 Temmuz 2008 tarihleri arasında gerçekleşen 1.Kültür, Sanat ve Ihlamur Festivali’nin geleneksel hale getirilerek, önümüzdeki seneden itibaren her yıl düzenleneceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.