Doğalgaz altı mahalleye ulaştı

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, 2008 yılında üç mahallenin daha doğalgaz hizmetine kavuşa-cağını belirterek, ilçedeki doğalgaz şebeke-sinin 39 kilometrelik bir ağa ulaşacağını açıkladı.
Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Susurluk arasındaki iş birliği sonucunda geçtiğimiz yıl üç ilçenin doğalgaz kullanmaya başladığını belirten Ergün Koç, Ovagaz A.Ş. bünyesinde en fazla abonenin Karacabey’de olduğunu bildirdi. Geçtiğimiz yıl içerisinde Karacabey’deki nüfusun yaklaşık yüzde 30’unu barındıran Esentepe, Emirsultan ve Gazi mahallelerinde 27 km. doğalgaz şebekesi döşendi. Karacabey’de 2753 aboneden 980’inin doğalgaz kullandığını ifade eden Koç, 2008 yılında devam eden çalışmalar ile yaklaşık 12 km.lik şebeke ilavesiyle Tavşanlı, Tabaklar ve Mecidiye Mahalleleri’nde doğalgaz kullanımının başlayacağını söyledi.
Karacabeylilerin evlerinde Kasım ayından itibaren doğalgaz kullanmaya başladığını vurgulayan Belediye Başkanı Ergün Koç, “2008 yılında yüksek tempoyla doğalgaz ağı genişletilecek, kazılan yollar hızla asfaltlanıp kapatılacak ve Canbalı Mahallesi ile Ulu Camii arasında kalan güzergahta elektrik kabloları da yer altına alınacaktır. Karacabey’imiz havasıyla, suyu ile, yeşil ve yaşanabilir modern bir ilçe olarak çevrede örnek gösterilmeye devam edecektir.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.