Cumhuriyet’ten teşekkür ziyareti

Cumhuriyet’ten teşekkür ziyareti
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Şen ve Okul Aile Birliği yöneticileri Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret ederek güvenlik pojesine verilen destek nedeniyle teşekkürlerini sundu.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Kocacıklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan Kilci, Sabriye Çalışkan, Süreyya Tunçman ile birlikte Okul Müdürü İsmail Şen, güvenlik projesindeki bekçi kulübesinin yapımını üstlenen Koç’a çiçek verdi.
Okul Aile Birliği Başkanı Kocacıklı, “Son yıllarda artan şiddet ve uyuşturucu olaylarına karşı çözüm yolları ararken okulumuzda başlattığımız bu uygulama Karacabey’de örnek oluşturdu. Okul çevresindeki olumsuzluklara karşın önlem alarak çocuklarımızın daha güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağladığımız için çok mutluyuz. Bu uygulamada bizi yalnız bırakmayan ve eğitime verdiği desteklerden dolayı tüm okul adına Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. Kocacıklı, çocuklarının güvenli bir ortamda eğitim görmelerinden çok memnun olduklarını dile getirdi ve güvenlik görevlisinin ücretini velilerin karşıladığını söyledi. Belediye Başkanı Ergün Koç, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği’nin girişimlerinin tüm okullara örnek olması gerektiğini belirterek, “Öğrencilerimize güvenli ortamlar hazırlamak hepimizin görevidir. Eğitime verdiğimiz önem ve destek her zaman devam edecektir” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.