Cumhuriyet’in anneleri 3. yılında da güven tazeledi

Karacabey Cumhuriyet İlkokulu’nda geçtiğimiz hafta yapılan Okul Aile Birliği seçiminde Ayşegül Meriç başkanlığındaki yönetim kurulu, 3. yılında güven oyu alarak yeniden göreve seçildi.
Cumhuriyet İlkokulu, Okul Aile Birliği Genel Kurulu’nu geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Okul Müdürü Menderes Girgin, Müdür Yardımcıları Bülent Kaya, Abdullah Gürbüz ve öğretmenleri katılırken, veliler de yoğun ilgi gösterdi.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Okul Aile Birliği yönetiminin seçildiği Genel Kurul’da 120 veli oy kullanırken, 2 dönemdir başarıyla görev yapan Başkan Ayşegül Meriç ile yönetimi, 3. yılında da güven oyu alarak göreve layık görüldü.
Güven tazeleyerek tekrar Okul Aile Birliği Başkanı seçilen Ayşegül Meriç ve yönetimi, çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşegül Meriç, “Bizleri tekrardan bu göreve layık gören değerli velilerimize şükranlarımızı sunarız. Hepimizin ortak hedefi çocuklarımızın başarısıdır. Okulumuzdaki eksiklikleri okul yönetimi ile birlikte tespit ederek, bunları gidermek için büyük gayret gösterdik. Yeniden hep birlikte daha çok çalışarak, yeni projelerle okulumuzun tanıtımına katkı sunacağız. Bu dönemde de eğitim yönündeki çalışmalarımız artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.
Yapılan kurul sonrası Cumhuriyet’li velilerin tam desteğini alan Başkan Ayşegül Meriç’in yönetiminde ise 2 yıldır başarıyla görev yapan Ebru Erdem, Emine Çelik, Serpil Oruç, Duygu Dinç Göymen, Ebru Bürçek, Gülşah Yılmaz, Merve Güncü, Hatice Karadağ, Neşe Özcan ve Nisa Erol yer aldı.
Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu’na ise Sınıf Öğretmenleri; Kemal Duran ve Nuray Emir getirildi.
Okul Aile Birliği’nin seçimlerinin ardından Okul Müdürü Menderes Girgin ve veliler arasında öğrencilerin geleceği, başarıları ve ileriye yönelik hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.