Cinnet geçirdi, hem eşini hem kendini vurdu

Karacabey’de cinnet getiren kişi önce eşini daha sonra da kendini vurarak intihar etti. Edinilen bilgilere göre, Gazi Mahallesi’nde dün saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Orcay Korku, eşi Gözde Korku bir anda tartışmaya başladı.

Tartışma sonucunda cinnet geçiren 35 yaşındaki Orcay Korku, önce eşi 31 yaşındaki Gözde Korku’yu vurdu, ardından da aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

Apartmanda bulunan komşuları silah sesini duyunca eve koştu. Korkunç manzara ile karşılaşan komşuları emniyete ve sağlık ekiplerine haber verip yardım istediler. Bunun üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gözde Korku’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederken, Orcay Korku ise ağır yaralı olarak önce Karacabey Devlet Hastanesi’ne oradan da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

İlk olarak beyin ölümü gerçekleşen Orcay Korku’nun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Orcay Korku ve Gözde Korku çiftinin ikinci evlilikleri olduğu öğrenilirken, Orcay Korku’nun ilk evliliğinden bir erkek, Gözde Korku’nun da ilk evliliğinden bir kızı olduğu belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.