CHP, sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve Gönül Avil başkanlığındaki CHP ilçe yöneticileri sanayi esnafının sorunlarını yerinde dinledi. Karacabey’deki sanayi esnafı ziyaretlerimizde bir sorduk, bin ah işittik diyen Milletvekili Aydın, “ Söz veriyoruz, CHP iktidarında esnafımız desteklenerek tüm sorunlar çözüme kavuşturulacaktır. ” dedi.

Birçok dükkanın kapalı olduğunu, açık olanların ise işlerini zor yürüttüklerini belirten CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Maalesef esnafımızın günü kurtarma derdinde olduklarını gördük. Bu çok üzücü bir durum. Yedek parça fiyatlarındaki günlük artışların kendilerini zora koştuğunu ifaden Karacabeyli sanayi esnafımız, iktidarın yanlış politikaları sonucu sektörlerinin yok olma durumuna geldiğini bizlere ifade etti. Esnaflar, önümüzdeki yılda birçok işyerinin kapanmak zorunda kalacağına dikkat çekti.” diye konuştu.

Esnafın hammadde fuarlarındaki artışa yetişemediklerini, maliyetlerin altında kaldıklarını ve artan fiyatları da maliyete yansıtamadıklarını vurgulayan CHP’li Vekil Erkan Aydın, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kurulacak Esnaf Bakanlığı ile esnafımız desteklenerek tüm sorunlar çözüme kavuşturulacaktır. Bunun sözünü veriyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.