CHP Karacabey Yöneticileri, AKP’yi eleştiri yağmuruna tuttu

CHP Karacabey Yöneticileri, AKP’yi eleştiri yağmuruna tuttu;
Ülkeyi bunalıma sürüklediler
*Ülke insanının 4,5 yıldır yüzünün gülmediğini belirten CHP İlçe Yöneticileri, tek çarenin kendileri olduğunu söyledi.
*Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin mağdurları oynadığına dikkat çeken CHP İlçe Yöneticileri, “AKP bu süreçte mağdurları oynayarak seçim kararı alması mümkün değildir” dedi.
CHP Karacabey Yöneticileri, AK Parti’nin 4,5 yıllık iktidarlığında, rejim ve devlet kurumlarıyla ters düşerek ülkeyi bunalıma soktuğunu ileri sürdü.
AKP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de gölge düşürdüğünü belirten CHP İlçe Yöneticileri, “Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. AKP; ‘Ben yaparım! Benim dediğim olur!’ anlayışıyla Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini mahkemelik duruma düşürdü.
Gelinen noktada Cumhurbaşkanı seçilemediğinde Anayasa gereği T.B.M.M. dönemini tamamlayıp zorunlu erken seçime gitmelidir. AKP’nin bu süreçte mağdurları oynayıp kendisinin seçim kararı alması mümkün değildir. CHP bu güne kadar gereken uyarıları yapmıştır. Bizler, cumhuriyeti ilke ve kurumlarıyla korumayı tüm gücümüzle sürdüreceğiz. Halkın 4,5 yıldır işsizlik, yoksulluk ve umutsuzluğuna biz çare olacağız. Sosyal demokratların bütünleşmesiyle tek başına iktidara talibiz. Aydınlık günler yakındır” dedi.
Ülke geleceğini düşünen genç-yaşlı herkesi CHP çatısı altında mücadeleye çağıran CHP Karacabey Yöneticileri, “Her zaman olduğu gibi vatandaşın önder olduğu hakça bir düzen kuracağız. Köylü, ürettiğinden dolayı zor duruma düşmeyecek. Milli planlı bir tarım politikası izleyeceğiz. Halkı ezdirmeyeceğiz. Devleti soydurtmayacağız. Ülkeyi böldürmeyeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.