CHP DEĞİŞMEDİ! KAÇANLAR, ÖYLE GÖRMEK İSTEDİ!

Muharrem İnce ile birlikte ayrılan boş tenekeler, CHP’nin değiştiğini ve Amerikan mandacılığına hizmet ettiğini söylüyor.

Çaresizlik sarmalında çıkan seslere yalan ve iftira yüklenmiş. 20 yıldır içindeydiniz, CHP’nin değiştiğini şimdi mi anladınız? Bu değişimi 20 yılda fark etmeyecek kadar geri zekalı mıydınız?

Cumhurbaşkanı adayı olurken iyiydi. Yıllarca gurup başkanvekilliği yaparken güllük gülistanlıktı, Şimdi ne oldu?

CHP’nin özünde değişme yoktur. Makam ihtiraslıları koltuk bulamayınca kaçarken, Atatürkçülüğü yalnızca kendi tekellerinde göstermeye çalışıyor. Türkiye gerçeğini görmezden geliyorlar. Ülkede demokrasi var da, CHP yerinde sayıyor öyle mi? Siyaset koşullarının değiştiğini görmezden geliyorlar.Oysa, bu ülkede 70 yıldır, çağdaş eğitim yapılmıyor. 70 yıl önce 20 milyon olan nüfus sayımız bugün 85 milyona ulaştı. Üstelik 70 yıldır, her 100 kişiden 80’i sağcı doğan bir Türkiye gerçeğinde yaşadığımız ısrarla göz ardı ediliyor. CHP’ye çamur atanlar faşizmin baskısını görmek istemiyor. CHP değişmedi. İçinde bulunduğumuz koşulları iyi analiz ederek güncel politikalara yöneldi. Buyursunlar, Atatürkçülüğü CHP’nin elinden alarak yüzde 25’e çakıldığını söyledikleri oy oranını yeni kuracakları partilerinde yüzde 26’ya çıkarsınlar da, bizde görelim.Palavracılara takılacak mıyız, öyle karar verelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.