Cem Kalkanlı, yüzümüzü güldürdü

66 bin 48 kişinin katıldığı Askeri Liseler sınavında Türkiye birincisi oldu
Cem Kalkanlı, yüzümüzü güldürdü
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda 5 yıl okuduktan sonra Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel İlköğretim Okulu’na geçiş yapan Cem Kalkanlı Askeri Liseler Sınavı’da Türkiye birincisi oldu.
15 Nisan’da yapılan Askeri Liseler  Sınavı’nda 66 bin 48 öğrenci arasından sıyrılarak birinci olmayı başaran Cem Kalkanlı Karacabey’in gururu oldu.
1992 doğumlu olan Cem Kalkanlı, sınavda yöneltilen 100 sorunun tamamına doğru yanıt vererek büyük bir başarıya imza attı.
Başarısını öğretmenleriyle paylaşan Cem Kalkanlı, “Sonuç benim için sürpriz olmadı. Türkiye birinciliğini bekliyordum. Bu başarıyı yakalamamda bana yardımcı olan anneme, babama ve tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. OKS sınavı öncesi benim için büyük moral oldu. Aynı başarıyı OKS’de de göstermek istiyorum” dedi.
Cem Kalkanlı’nın babası Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni Ertan Kalkanlı ise, “Oğlumuzla ne kadar övünsek azdır. Bize bu onuru yaşattığı için kendisine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. Oğlumuz daha öncede dereceye girdi. Töder sınavında Türkiye birincisi olmuştu. Ailesi olarak ondan böyle bir başarı bekliyorduk. Cem Kalkanlı’dan OKS’de de derece bekliyoruz” diye sevincini dile getirdi.

One thought on “Cem Kalkanlı, yüzümüzü güldürdü

  • cesat128@gmail.com'
    7 Mayıs 2017 tarihinde, saat 22:10
    Permalink

    şimdi stanfordda doktora yapıyor

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.