Çeltik’ten kovuldum iddiası

Çeltik’ten kovuldum iddiası
Karacabey’de 29 Mart Yerel Seçimleri’nde Emirsultan Mahallesi’nden Muhtar adayı olan, eski AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kemal Çeltik, İlçe Seçim Müdürü Cemil Tosun’un devlet memurluluğuna yakışmayacak tavırlar sergilediğini ileri sürdü.
Çeltik, Emirsultan’daki seçim sonuçlarına itiraz için yasal başvuru yaptığı sırada kendisine kaba davranarak, nezaketsiz bir tavırla kapıyı gösteren İlçe Seçim Müdürü Cemil Tosun’un çizmeyi aştığını belirtti. Kemal Çeltik, beş yılda bir kez gerçekleşen seçimlerde çok kritik bir görev üstlenen bu makamdaki bir insanın tarafsız, ağırbaşlı ve herkesi kucaklayan bir yapıda olmasını beklediklerini, ancak kendisinden beklenen bu anlayışı bir türlü göreme-diklerini kaydetti.
Çeltik, “İlçe Seçim Müdürlüğü’ne seçim sonuçlarına itiraz etmek için başvurada bulundum. Bu sırada konuyla ilgili bir genelge gösteren seçim müdürüne bu genelgenin yeni mi geldiğini sorduğumda, hiç konuşma gereği duymadan eliyle kapıyı göstererek dışarı çıkmamı istedi. İnsanları dinleme nezaketinde bulunmadan bu tür bir davranış içine girmiş olmasının sebebini anlamış değilim. Bu makamda bulunanların sıfatları ne olursa olsun, vatandaşa kapı gösterme gibi bir lüksü olamaz” diye konuştu.
Yaşanan nahoş olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Çeltik, seçim müdürünü bu davranışından dolayı kınadığını ve emekliye ayrılma zamanının gelip geçtiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.