Bursa gazeteciler cemiyeti 60 yaşında

Bursa gazeteciler cemiyeti 60 yaşında
Bursa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Kolaylı 60. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kamu yararına dernek statüsünde çalışan BGC’nin sürekli geliştiğini ve her yıl güçlenerek bugünlere ulaştığını belirtti.
Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin, Cumhuriyetin temel değerleriyle bütünleşmiş, Atatürkçü düşünce sistemini hayat tarzı olarak benimsemiş, bilgiyi esas alan bir anlayışla üyelerine ve topluma hizmet ettiğini vurgulayan Kolaylı, “Tüzüğümüzün 1. maddesinde de yer aldığı gibi; İnsan haklarının korunduğu, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasi kurallarının işlediği, milli, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışı çerçevesinde, düşünce, iletişim ve basın özgürlüğünün Türkiye’de tam olarak gerçekleşmesini sağlamak amacıyla çalışıyoruz.
Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutan, halkın gerçekleri öğrenme hakkına Anayasa’dan alınan güçle sahip çıkan BGC, önümüzdeki dönemde de bu temel ilkelerden ödün vermeden çalışacak, toplum yararına yeni projelere imza atacaktır.Bize, çalışmalarımızın her aşamasında destek olan üyelerimize, özel ve kamu kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine Yönetim Kurlumuz adına teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan Bursa Valisi Nihat Canpolat da, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’ya bir mektup gönderip 60.kuruluş yıldönümünü kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.