Bu gurur sizlerindir!

Bu gurur sizlerindir!
Karacabey Uğur Dershanesi, önceki gün yapılan törende başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.
Dershane öğretmenleri ve velilerin katıldığı ödül töreninde CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Şen de öğrencilerini kutladı.
2008 yılındaki başarı grafiğini 2009’da da sürdüren Uğur Dershanesi, 5 öğrencisinin üstün başarısıyla haklı gurur yaşıyor.
Türkiye gelinde yapılan ve yaklaşık 100 bin öğrencinin katıldığı TÖDER’in sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan Çağdaş Tombul, Karacabey’in gururu oldu.
Bursa’daki Matematik Olimpiyatları’nda 5. sınıflarda İl birincisi Barış Şen ve 8. sınıflarda ikinci olan Çağdaş Tombul altın, 8. sınıflarda Çağdaş Saltan gümüş, ve 6. sınıflarda Ayşegül Tanrıkulu ile Sedanur İnecikli gümüş madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.
Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Miraç Erdemir, başarılı öğrencilere küçük altınla ödüllendirirken, törende konuşan Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Yıldız, Karacabey’de ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini duyurdu.
Uğur Dershanesi’nin kuruluşundan bu yana Karacabey’deki eğitim çıtasının yükselmesine büyük katkı sağladığına dikkat çeken Yıldız, “2008 yılındaki ÖSS’de Türkiye 131.si ve 200.sü çıkaran, yüzde 78 yerleştirme oranı ile Türkiye rekoru kıran Uğur Dershanesi, başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Karacabey’de Askeri Liseler sınavını kazanan 28 öğrenciden 21’inin Uğur’un öğrencisi olması bu başarıların tesadüf olmadığını gösterdi. 2009 yılında da başarımızı yükseltiyoruz. Beş öğrencimizin Türkiye ve Bursa genelinde gösterdikleri üstün performans, bizleri gururlandırmıştır. Başarıda emeği geçen ailelerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize sınavlarında başarı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.