Beyaz meleklerin mutlu günü

Beyaz meleklerin mutlu günü
Karacabey’deki sağlık kurumlarında görev yapan “Beyaz Melekler” “Hemşireler Haftası” nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk koydu.
Çelenk sunma törenine, Sağlık Grup Başkanı M. Kutsal Altıntaş, Baş Hekim Aziz Akova, Baş Hemşire Hüsniye Kayacan, Baş Hekim Yardımcısı Ayşe Başar, Doktor Tuncay Çeltik, Doktor Birkar Birbaş ve sağlık çalışanları katıldı.
Çelenk sunma töreninden sonra Kaymakamlığı ziyaret eden hemşireler, sıkıntılarını anlattılar ve Dursun Balaban’dan aldıkları övgüyle moral depoladılar.
Dursun Balaban, “Sağlık insanın en değerli özelidir. Sizler bu etkileşimin sabır ve hoşgörü kavramlarısınız. Sizlere düşen görev gelecek kuşaklarınızı iyi eğitmektir. Meslek içindeki eğitime önem verilmelidir. Hemşire hasta ilişkilerinde sürekli özverili yaklaşın” şeklinde konuştu.
Daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret eden Beyaz Melekler, Ergün Koç’un yakın ilgisiyle karşılaştı. Koç, tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutlayarak, “İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Hemşireler insan yaşamında önemli bir köprü görevi oluşturuyor. Bu kutsal görevde bütün çalışanlara başarılar dilerim” dedi.
Ziyaretler sırasında kadro sıkıntısı yaşandığını dile getiren Kutsal Altıntaş, kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için bu eksikliğin giderilmesi gerektiğini söyledi.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.