Belediye’den miniklere tiyatro şenliği

Karacabey Belediyesi'nin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında çocuklara sürprizleri devam ediyor.
Bu bayramda çocukların büyükleri değil, büyüklerin çocukları eğlendirmesi gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Ergün Koç, minikleri tiyatroyla güldürmeyi hedefliyor. Minikleri çocuk tiyatrosu ile buluşturacak olan Karacabey Belediyesi, köyde okuyan minikleri de unutmadı. Oyunun ilk iki senası dün Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde, diğer iki seansı ise bugün Sarıbey İlköğretim Okulu bahçesinde diğer çevre köy okulları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek. Böylece köyde yaşayan minikler de tiyatroyla tanışacak.
Karacabey Belediyesi, 23 Nisan hazırlıkları ile ilgili etkinlerin devam edildiğini, dün ve bugün de faaliyetlerin süreceğini duyurdu.
23 Nisan için çocukların isteklerine ağırlık verildiğinin yer aldığı açıklamada yalnızca şehir merkezinde değil, köylerde bulunan park alanlarında da çocuk oyun guruplarının hızla kurulduğunu ve miniklerin hizmetinde olduğu ifade edildi.
Son olarak Karacabey Belediyesi sponsorluğunda Tiyatro Nisan oyuncuları tarafından Kültür Bakanlığı onayıyla hazırlanan “Eşyalar Konuşuyor” adlı çocuk oyununun Karacabeyli miniklerle buluşturulacağı kaydedildi.
6-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz sergilenecek tiyatro gösterisi ilk olarak dün saat 11.00'de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde oynandı. Etkinlik, aynı gün öğleden sonra da 15.00'te ikinci seansını yine ŞYKM'de sergiledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.