Belediye personeli kenetlendi

Karacabey Belediyesi personeli, yoğun yaz sezonu çalışmaları öncesinde düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi’nde moral depoladı.
Atatürk Kültür Parkı Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye, Belediye Başkanı Ergün Koç, Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mustafa Hari, ANAP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Murat Sel, DP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Murat Dağlı, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda belediye çalışanı katıldı.
Gecede, Çakır Saz Grubu eşliğinde ve şarkılar söyleyerek eğlenen Belediye personeli, Başkan Koç’un sözleriyle moral buldu. Göreve geldikleri günden itibaren kurumun başarı çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Koç, “Sizin üzüntünüz benim üzüntüm, sevinciniz de benim sevincimdir. Değerli Karacabey halkından aldığımız güçle, sizlerin başarılı ve özverili çalışmalarınızla, yarınlara güvenle ve azimle adım atıyoruz. İyi ki Karacabey’e gelmişim. Halkımızla, sizlerle ve sunduğumuz hizmetlerle gurur duyuyorum. Karacabey hepimizindir. Bölgemizde örnek eserler sunarken, bu başarıda sizlerin emeğinizi, özverinizi unutamam. İnsanımızı, suyunu, toprağını sevdiğim güzel ilçeme her geçen yıl kaliteli hizmetler sunuyoruz. Sizlerle el ele, gönül birliği içerisinde daha güzel, daha başarılı yatırım ve hizmetleri ilçemize kazandıracağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.