BBP’den tüm ilçe halkına teşekkür

BBP’den tüm ilçe halkına teşekkür
Karacabey Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Cengiz Efe, elim bir helikopter kazasında hayatlarını kaybeden, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte aynı kaderi paylaşan yol arkadaşlarının vefatı nedeniyle taziye dileklerinde bulunan herkese teşekkür etti.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun inandığı değerleri, milli ve maneviyatçı duruşunu, demokrasi mücadelesini ve ilkelerinden sapmayan çizgisini büyük bir mücadeleye dönüştürdüğünü belirten BBP İlçe Başkanı Cengiz Efe, siyasetin önemli bir ismini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.
Efe, “Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, siyasetin içinde bulunduğu süre içinde, demokratik tavrından asla taviz vermemiş, ilkeli siyasetin gülen yüzü olmayı başarmış bir isimdir. Muhsin Yazıcıoğlu, ardında hürmetle ve sevgiyle anılacak bir isim bırakarak aramızdan ayrıldı. İnanıyoruz ki o, uğruna ömrünü adadığı inançları ve ideallerini paylaşan gönüllerde daima rahmetle yâd edilecektir. Genel Başkanımızın Kahramanmaraş yakınlarında geçirdiği elim bir helikopter kazası sonucunda vefatı nedeniyle, bizzat partimize gelerek, telefon ve basın yoluyla geçmiş olsun dileklerini ve ölüm taziyelerini bildirerek acımızı paylaşan Milletvekillerimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Emniyet Müdürümüze, Müftümüze, daire amirlerine, basınımıza, siyasi parti ilçe yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve bütün Karacabey halkımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.