Başbakan Erdoğan, Bursa’da

Başbakan Erdoğan, Bursa’da
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından düzenlenen miting ve bazı açılışlara katılmak için bu gün Bursa’ya geliyor.
Yaklaşmakta olan 29 Mart yerel seçimleri öncesinde il il gezerek mitinglere katılan Başbakan Erdoğan, Bursa’da halka seslenecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa programı şöyle: 15.00’da helikopterle Yalova’dan Bursa’ya hareket edecek olan Başbakan’ın 15.30’da kente varması bekleniyor.
Bursa Atatürk Stadyumu’na inecek olan Başbakan Erdoğan, 15.30 ve 17.00 arasında Fomara Meydanı’nda düzenlenecek AK Parti Bursa mitingine katılacak. Ardından 17.15 ve 18.15 arasında Bursa Valiliği’ni ziyaret edecek olan Başbakan, 18.30 ila 19.30 arasında ise BursaKarsan Akçalar Otomativ Sanayi ve Ticaret A,Ş. Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 20.30 ve 21.15 arasında ise Bursa Yenişehir Havaalanı’ndan uçakla Ankara’ya hareket edecek.
AK Parti Karacabey Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fomara Meydanı’nda halka sesleneceği miting için bu gün saat 13:00’de Ulucamii önünden otobüs kaldıracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.