Atatürk’ün minik kalemlerine ödül

düzenlenen kom-pozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girerek büyük bir başarı gösterdi.
Elde ettikleri başarıyla arkadaşlarının, ailelerinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı olan minik kalemler önceki gün Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Erdal Akdağ, başarının disiplin ile düzenli çalışmaktan kaynaklandığını belirterek, inanan ve çalışan insanların mutlaka başarılı olduklarını vurguladı. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin potansiyellerini dışarı çıkarmalarının hem sosyal, hem kültürel etkinliklere katılmanın ilerleyen dönemde yaşamlarını etkileyeceğini söyleyen Akdağ, öğrencileri gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutladı.
Okul Aile Birliği Başkanı Gürgün Palaz’da “Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onlar Bursa’da ilçemizi başarıyla temsil ettiler, hem de okulumuzun gurur kaynağı oldular. Anne ve babalar olarak bizler çocuklarımızın eğitimi ile ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen törende; “ Su ve Küresel Isınma” konulu kompozisyon yarışmasında Bursa 2.’si olan Simge Temel’e ödülünü Okul Müdürü Erdal Akdağ, “ Vakıflar” konulu kompozisyon yarışmasında Bursa 2.’si olan Erkan Köse’ye ödülünü Müdür Yardımcısı C. Nurettin Tekkanat, “Şiddet ve Şiddetin Önlenmesi” konulu kompozisyon yarışmasında Karacabey 1.’si olan Samet Baran’a ödülünü Müdür Yardımcısı Bülent Kaya, ”Medya” konulu şiir yarışmasında Karacabey 1.’si olan Buse Avil ve aynı yarışmada 2’inci olan Elsem Beyza Bilgiç’e ödüllerini Okul Aile Birliği Başkanı Gürgün Palaz verdi.
“Hayalimdeki Karacabey” konulu kompozisyon yarışmasında Karacabey 1.’si olan İrem Partal ödülünü Türkçe Öğretmeni Banu Yücer’den, “Vergi” konulu şiir yarışmasında Karacabey 1.’si olan Hasan Taşçı ödülünü Türkçe Öğretmeni Gülten Fidan’dan ve resim dalında ilçe 3.’sü olan Fatmanur Uçkan ise ödülünü Resim Öğretmeni Sevim Ağır’ın elinden aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.