Atatürkçü Düşünce yol haritamızdır

Öğrenci Komisyonu yöneticileri, minik öğrencileri bir çatı altında toplanmaya çağırdı
Atatürkçü Düşünce yol haritamızdır
Karacabey Atatürkçü Düşünce Kulübü Öğrenci Komisyonu oluşturuldu.
İlköğretim okulu öğren-cilerinden oluşan komisyonun kurucu üyeliklerini Sinan Çiftçi, Eser Doğan, Sercan Tutkaç, Ecem Malgaç ve Emre Geze üstlendi.
Kurucu üyeler kendi aralarında yaptıkları seçim sonunda, Komisyon Başkanlığına Sinan Çiftçi’yi getirdi.
Eser Doğan (2. Başkan), Sercan Tutkaç (Başkan yardımcısı), Ecem Malgaç (Yazman) ve Emre Geze (Sayman) oldu.
Sözde değil, özde Atatürkçü olacaklarına yemin eden Karacabey Atatürkçü Düşünce Kulübü Öğrenci Komisyonu Başkanı Sinan Çiftçi, “Görev ve sorumluluklarımızın bilinci içindeyiz. Bu bilinç içinde koşarak çalışacağız. Birçok arkadaşımız, Atatürk’ün yalnızca adını biliyor. Tüm okullardaki öğrenci arkadaşlarımızla bir çatı altında toplanarak, Atatürkçü Düşünce’nin yaşam biçimine dönüştürülmesi gerektiğini anlatacağız. Atatürk İlkelerinin önümüzü açacağını ve bu ilkelerden sapmadan yürüyeceğimizi herkese duyuracağız.
Atatürkçü düşüncenin %100 benimsenmesini istiyoruz. Üye kayıtlarına başladık. Ücretsiz üye kayıtlarımızı binlere taşımayı amaçlıyoruz. KADKÖK kendiliğinden oluşmuştur. Hiçbir kuruluşun etkisi altında değildir. Bağımsız çalışmaktadır. Meltem Gazetesi’nin desteği bizlere çok büyük güç kazandırmıştır. KADKÖK olarak çalışma alanlarımızı genişletmek istiyoruz. Bizlere sponsor olacak firmalarımızın desteğiyle, “Atatürk baskılı T-Shirt dağıtmak istiyoruz. Konser ve tiyatro etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Kendimizi Türkiye’ye tanıtmak için yeni sponsorlarımızın desteğiyle aylık “Atatürkçü Öğrenci Dergisi” çıkarmak istiyoruz. Karacabeylilerin bizlere kucak açmasını bekliyoruz” dedi.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.