Aslan, AKP ne bulduysa sattı

Saadet Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Cuma seminerlerinin bu haftaki konuğu S.P. Genel Merkez Müfettişi Nihat Aslan oldu.
Saadet Partisi ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Nihat Aslan, Avrupa Birliği İlerleme Raporu adı altında Cumhuriyet’in kazanımlarının yabancılara satıldığını belirtti. Aslan, “Refah-Yol iktidarından sonra kurulan Anasol-M hükümeti 160 milyar dolardan aldığı iç ve dış borcu 220 milyar dolara taşıdı. AKP iktidarı ise 220 milyar dolardan aldığı iç ve dış borcu 495 milyar dolara yükselterek, imzaladıkları Avrupa Birliği İlerleme Raporu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını ve stratejik kurumların yabancılara satılmasını sağladı.
Bu stratejik kurumlar neler derseniz; haberleşme, demir çelik fabrikaları, Pektim ve Tüpraş gibi ülkemiz açısından önemli olan kuruluşlardır” dedi.
Aslan, “Demir çelik fabrikalarının yabancı sermayeye teslim edilmesi şuanda ülke gündeminde %100’lük fiyat artışıyla inşaat sektörünün durması sağlanmıştır. Bir savaş anında haberleşmeye nasıl ihtiyaç varsa unutulmamalıdır ki silah, tank, top yapmak için de demire ihtiyaç vardır” diye konuştu.
İlçe Eğitim Başkanı Salih Koçak ise her Cuma akşamı parti binasında halka açık olarak bilgilendirme seminerlerinin yapıldığını ve tüm Karacabeylilerin davetli olduğunu bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.