As Doruk’tan ikinci şube

Karacabey’de bir yıldır hizmet veren As Doruk Mühendislik, Cumartesi Pazarı’nın kurulduğu Garipçe Mahallesi 34 Sokak’ta ikinci şubesini açtı.Önceki gün gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Bursa Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedret Yayla ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Koç ve Bursa Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedret Yayla’nın açılışını yaptığı As Doruk Mühendislik ikinci şubesiyle doğalgaz sıhhi malzemeleri üzerine hizmet verecek. 1. Kültür, Sanat ve Ihlamur Festivali’nin de sponsorları arasında da yer alan As Doruk Mühendislik, endüstriyel makine bakım ve revizyon işleriyle de hizmet ağına ekledi.
As Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Kurucusu Hüsnü Doğruoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada doğalgazın ilçeye gelmesiyle yeni bir iş kolunun açıldığını belirtti. Doğruoğlu, doğalgaz tesisatı ve ısıtma sistemleri sektörünün giderek büyü-düğüne değinerek, As Doruk Mühendislik şirke-tinin vatandaşın ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermesiyle sektörde en önde olduğunu kaydetti.
Belediye Başkanı Ergün Koç’ta konuşmasında Hüsnü Doğruoğlu’nun Karacabey’e hizmet vermek isteyen bir isim olduğunu belirterek, ticaret yaşamında başarılar diledi.
Son olarak konuşan Bursa Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedret Yayla da doğalgaz ve tesisat işlerinin ciddi yapılması gerektiğini ve bu işin bilen kişilerce döşenmesi gerek-tiğini vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.