AS Doruk Mühendislik, Uzakdoğu’da

Vaillant' ın Türkiye'deki Ana Bayileri ile birlikte gezide yer alan As Doruk Mühendislik, 2012 yılının ekonomik ve teknik değerlendirmesi ile 2013 yılının dünyada ve Türkiye'deki ekonomik yol haritası konusunda düzenlenen toplantılarda hazır bulundu.
Uzak Doğu'da 1 hafta süren eğitim, toplantı ve geziler ile yoğun bir programa katılan As Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, izlenimlerini şu şekilde aktardı; “Ekonomik olarak 2012'yi nasıl geçirdik? 20013'ün ilk 3 ayını nasıl geçti? 2013 nasıl bitecek? Biraz düşünüp araştıralım. Çünkü, Güneydoğu'da yaşanan veya yaşatılmak istenen sıkıntılar, Suriye den, ülkemize sığınan mülteci sayısı ve üretime katkısı ile tüketime katkısı?…
Vaillant Group Türkiye Ceo'su değişti. Christoph Michael Grosser, 31 Aralık 2012 tarihinde emekliye ayrıldı. Yerine daha önce Vaillant Group Strateji Direktörü olarak görev yapan Dr. Axel Bush, Vaillant Group Türkiye'nin yeni Ceo'su olarak 01 Ocak 2013'te göreve başlamıştı. Vaillant Group Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Vaillant Ana Bayilerini yeni Ceo ile Uzak Doğu'da tanıştırdı. Toplantılarda finans, pazarlama, servis direktörleri ve bölge müdürleri 2012 yılı gerçekleşmeleri ve 2013 yılı hedefleri hakkında bilgilendirme sunumları yaptı.
Toplantılarda, 2013 yılında piyasaya sürülecek yeni 20 KW (17000 kcal/h) kapasiteli yoğuşmalı kombiler tanıtıldı. Ayrıca, Yenilenebilir Enerji Sistemlerindeki ilerlemeler, dünyada ve Türkiye'deki gelişmeler hakkında bilgiler verildi.
    Gelecekte, Kombi & Kazan Bayiliğinden, Enerji Bayiliği Sistemine geçiş hazırlıkları ve aşamalar anlatıldı.
Ekonomik, teknik, yönetimsel eğitimlerin yanında, Psikoloji Profesörü Dr. Üstün Dökmen de sunum yaptı. Dr. Dökmen, okumanın, araştırmanın ve gelişimin sonunun olmadığını bizlere bir kez daha anlattı ve düşündürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.