Amerika’ya gelin verdik

Karacabey Beylik Köyü'nden İşadamı Mutlu Ozar, biricik kızı Asuman Ozar'ı Amerika'ya gelin verdi. Ozar ailesi, 2008 yılında da ABD'den gelin almıştı.

Beylik Köyü'nün tanınmış ailelerinden Nebiye ve Mutlu Ozar'ın kızları Asuman ile Türkmenistanlı Cumagül ve İşan Torayev'in oğulları Bayram, önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Beylik Köyü'nde yapılan kır düğünü sonrası yaşamlarını birleştiren Asuman ve Bayram çiftini, bu mutlu gününde sevdikleri, akrabaları ve köy halkı yalnız bırakmadı. Damat Bayram Torayev'in Türkmenistan'dan gelen ağabeyleri ile yakınları da Beylik Köyü'ndeki düğüne hayran kaldı.

Kimya Mühendisi olan gelin Asuman Ozar, Amerika'da master eğitimi yaparken, Türkmenistanlı damat Bayram Torayev'in ise ABD'de bir üniversitede fizik bilimi üzerine Araştırma Görevlisi olarak çalıştığı bildirildi.

Diğer taraftan Nebiye ve Mutlu Ozar çiftçi, 2008 yılında oğulları Abdurrahman Ozar'ı Sara Lynn (Zehra Ozar) ile evlendirerek ABD'den gelin almıştı. Ozar Ailesi, kızları Asuman'ı da ABD'ye gelin vererek, kültürler arası bağ kurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.