Altıntaş, Kahveciler’de yeniden başkan

Karacabey’de bulunan 8 meslek odası, yeni yılla birlikte kongrelerini gerçekleştirmeye başladı. İlk olarak Karacabey Kahveciler Aşçılar Köfteciler Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası bugün kongreye gitti.

Kahveciler Aşçılar Köfteciler Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde bugün odanın başkanlığını 25 yıldır sürdüren (6 dönem) mevcut başkan Burhan Altıntaş ile ilçe esnaflarından Serkan Tarlı yarıştı. Kongre sonunda 194 oy ile Başkanlığa yeniden Burhan Altıntaş seçildi.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde bugün saat 11.00’de başlayan Karacabey Kahveciler Aşçılar Köfteciler Gazozcular ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda şu gündem maddeleri yer aldı;

“Başkanlık divanının teşekkülü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi. Denetim Kurulu raporunun okunması ve müzakeresi. Bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi. Bilanço, gelir ve gider hesaplarının kabulü veya reddi. Yönetim Kurulu ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası. Yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, kabulü veya reddi. Aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi. Dilek ve temenniler. Seçimler ve Kapanış.”

Gündem maddelerinin ardından seçime gidildi. Kongre seçiminde 591 üyeden 296’sının oy kullandığı seçimde Burhan Altıntaş 194, diğer aday Serkan Tatlı ise 85 oy aldı.17 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin kazananı mevcut başkan Burhan Altıntaş oldu. Altıntaş ayrıca, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Fiyat Tespit Komisyonu Üyeliği görevinde de bulunuyor.

Esnaf odalarının genel kurulları, 18 Mart 2022 tarihinde yapılacak Karacabey Kunduracı Saraç ve Benzerleri Odası kongresiyle sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.