Alo Meltem (Halkın Sesi)

Alo Meltem (Halkın Sesi)
Pişmaniyecinin acı sonu
Bence Uuabat köyüne iki yere üst geçit lazım. Ayrıca sağa sola park eden kamyonların kaldırılması gerekir. Emniyet yetkililerine duyurulur.
***
Seyyar Pazarcılar Derneği’nde istifa furyası
Bu arkadaşlar derneği ve başkanı eleştireceğine ilk önce Karacabey Belediyesi’ne katılım paylarını ödesinler. Ayrıca dernek başkanımızın ailesinin ve akrabalarının pazarcılık mesleğini ayrı ayrı yaptıklarını Karacabey biliyor. Her koyun kendi bacağından asılır. Hiç kimse akraba ve yakınlarının tezgah yerlerini başkana mal etmesin. Zaten pazar yıkımından önce Ülker ailesinin beş tane yeri vardı. Her Karacabeyli gibi Ülker ailesinin de parasını yatırarak yer aldığını ben çok iyi biliyorum. Bence bu adamlar ne istediğini bilmiyor. Hepsinin özürleri kabahatlerinden büyük. 17 yıllık tuvaletin gelirinin nereye gittiğini de başkana soracağınıza, Sebzeciler Odası ve paraları toplayana sorsanıza.
***
Seyyar Pazarcılar Derneği’nde istifa furyası
Belediyenin yapmış olduğu uygulamayı doğru buluyorum. Hem parayı ödemeyin, hem de başkana düdük ısmarlayın. Böyle şey olmaz.
***
Seyyar Pazarcılar Derneği’nde istifa furyası
Karacabey Seyyar Pazarcılar Dernek Başkanı’na haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Başkanın ailesinin tamamının pazarcı olması suç değildir. Akrabalarının hepsinin ayrı ayrı kendi faaliyetlerinden sorumlu olduğu bir gerçek. Başkanın soyadı Ülker olan her esnafın, maddi ve sosyal sorumluluğunu yüklenmesi gibi bir durumu olmadığını düşünüyorum. Ayrıca fotoğraf çektirip gazetelere boy boy çıkan pazarcı arkadaşları da çok iyi tanıyorum. Bunlar başkana sataşacaklarına yüzlerce pazarcı esnafı gibi gidip belediyeye kendi katılım payı paralarını ödesinler. Başkan ne yapsın? Cebinden mi ödesin? Fotoğraftaki arkadaşlar 2. başkanım, kurucu üyeyim demekle bu işler olmuyor.
***
Kavgaysa Kavga
Aylardır yazmıyorsunuz? Kaleminizin kokusunu özledik.
***
Engellilere engel olmayalım (Fatma KARA)
Sizin gibi değerli, düşünceli arkadaşlarımızın bizlerin yanında olduklarını gördüğümüz için sevinçliyiz. Şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim. Serhad Çetin Şener Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.
***
Beyaz adamın ihtirası
Erdinç Özer’e yakışan bir yazı. Bu beyaz adam Ergün Koç olmasın sakın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.