Alkollü mekânlara polisten şok baskın

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ile Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, önceki gece ilçedeki alkollü mekânlara eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda ciddi suç unsuruna rastlanmazken, aranan 2 kişinin gözaltına alındığı, bazı mekanların evraklarında da eksiklikler tespit edildiği öğrenildi.
Karacabey’de önceki gece saat 01.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda polis ekipleri, pavyon, içkili restoran gibi mekânlara girdi. Tüm işlemler bitene kadar mekânlardan çıkışlara müsaade etmeyen ekipler işletmecilere, çalışanlara ve tüm müşterilere kimlik sorgusu ve üst araması yaptı. Ayrıca bazı polisler de mekânların içini didik didik aradı.
Yapılan operasyon sonucunda önemli bir suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi. Aranması bulunan 2 şahsın gözaltına alındığı, bazı mekânların evraklarında ve SGK bildirimlerinde eksiklikler tespit edildiği kaydedildi.
Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliği adına bu tür operasyonlara devam edileceğini, vatandaşların en küçük bir şüphede dahi 155’i aramalarını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.