Aksoy’a büyük onur!

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) TAF (Tüm Aşçılar Federasyonu)  tarafından düzenlenen yarışmada, Karacabey İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Emel Öztürk Aksoy, Türkiye ve dünyaca tanınmış 44 jüri üyesinden biri olarak görevlendirildi.

400’e yakın profesyonel ve öğrenci aşçının 26 ayrı kategoride yeteneklerini sergilediği yarışmanın son gününde dereceye girenler ödüllendirildi.

Göl Park Restoran’da gerçekleştirilen gala yemeği ve ödül töreninde yemek yarışmasında jüri üyeliği yapan Emel Öztürk Aksoy, teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.türk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirildi. 400’e yakın profesyonel ve öğrenci aşçının 26 ayrı kategoride yeteneklerini sergilediği yarışmanın son gününde dereceye girenler ödüllendirildi.
Göl Park Restoran’da gerçekleştirilen gala yemeği ve ödül töreninde yemek yarışmasının sponsorlarından Burdan Yumurta ’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.