AKP’den yaşlılara anlamlı ziyaretler

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanlığı, 18–24 Mart tarihlerinde kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle bir dizi ziyaret etkinliği gerçekleştirdi.
    AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı'nın da katıldığı ziyaretlerde İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve ilçe yöneticileri yer aldı.
    Karacabey'deki yaşlı vatandaşların evlerinde gerçekleşen ziyaretlerde oldukça sıcak ilgiyle karşılandığı gözlenen AKP heyeti adına duygularını dile getiren Milletvekili Önder Matlı, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza itibar ve saygı bir minnet borcudur.
    Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır.
    Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkânlar ölçüsünde Devletimiz tarafından verilmektedir. Devletimizce titizlikle yürütülen bu çalışmaların yanı sıra tüm bireyler olarak da katkıda bulunulmalıdır. Yaşlı vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için bu bilincin yerleşmesi, bugüne kadar olduğu gibi gönüllü kuruluşlarımızın ve yurttaşlarımızın katkıları ile yaşlılarımıza daha iyi yaşama koşullarını sağlayabiliriz. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.