Akhisar’da traktör kazası: 1 ölü

Akhisar’da traktör kazası: 1 ölü
Karacabey Akhisar Köyü’nde dün meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir çocuk da ağır yaralandı.
Akhisar Köyü’nde Bilal Arslan’a ait tarlada mevsimlik işçi olarak çalışan Mithat Gündem (20) ve İbrahim Gündem (16) toplanan domatesleri fabrikaya götürmek için yola çıktı. Bilal Arslan’ın (46) kullandığı 16 KU 295 plakalı traktör arkasına takılı üç römorkla Deve Yatağı Mevkiindeki yokuşu çıkmak istedi.
Taşıdığı tonlarca yükle yokuşu çıkamayan traktör geriye doğru hareketlendi. Domates yüklü römorkların arasında oturan işçiler frenlerin kilitlenmesi sonucu bir birine giren kasaların arasında kalınca, Mithat Gündem (20) olay yerinde yaşamını yitirdi. İbrahim Gündem’in ise (16) ağır yaralandığı bildirildi.
Sürücü Bilal Arslan’ın ehliyetsiz olduğu belirlendi. Arslan ilk sorgulamanın ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. İbrahim Gündem ise Karacabey Devlet Hastanesine kaldırılırken durumunun ağır olduğu belirtildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden tarım işçisi olarak gelen Mithat ve İbrahim Gündem’in ailesi olay sonrası sinir krizi geçirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.